ГП „Техника“ дооел од Радовиш располага со висококвалитетна механизација и современ возен парк кои ги следат светските професионални стандарди од градежната индустрија.

ГП „Техника“ е современа, високо технолошки опремена градежна компанија, подготвена да се носи со сите предизвици на модерната архитектура и на современите градежни оперативни зафати.

За Нас

Нашите услуги ги нудиме на македонскиот пазар и располагаме со високо стручен кадар, од сите области на градежништвото, кој е спремен да одговори на сите предизвици и потреби во секој момент.

Контакт

Адреса:
Илија Алексов бр. 71,
2420, Радовиш,
Република Македонија
 
Директен контакт:
+389 (70) 357 990

Телефон: +389 (32) 630 055 
е-маил: contact@tehnikagp.mk
веб: www.tehnikagp.mk

Галерија